Creatieve cursussen

Schilderen

Heeft u inspiratie om te leren schilderen of uw schildertechnieken te verbeteren?
MMC maakt schilderen voor iedereen toegankelijk. De schildercursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De cursus wordt gegeven door kunstenaars uit de regio. Soms staat het landschapsschilderen centraal of wordt er aan portretschilderen met model gewerkt.

Blok van 5-7 keer
Docent: kunstenaar uit de regio
1 x per week op de dinsdagavond
Kosten: € 7,50 per dagdeel (excl. materialen)

Bewerking van textiel

Maak uw eigen kunstwerk! Met een cursus textielbewerking van MMC creëert u uw eigen kunstobject. Met materialen zoals textielverharders, elektriciteitsdraad, aluminiumfolie, hout, vazen en/of stof gaat u een eigen kunstwerk maken.

Blok van 3-4 x/tijd in overleg
Docent: Sina de Jong
Kosten per blok: € 7,50 per dagdeel (excl. materialen)

Kunst met Staal

Uw kunstwerk van staal maken? Bij MMC leert u in enkele zaterdagen aan de hand van een eigen ontwerp kunstobjecten van constructiestaal maken. Het is ruig werken met plasma-snijders, slijpschijf, vijl en buiggereedschap. Het resultaat is vaak overweldigend. Menig tuintje is er al mee versierd.

Blok van 3-4 zaterdagochtenden
Docent: Barry Sprenger
Kosten per dagdeel: € 10,00 per dagdeel (excl. materialen).

Workshop ‘Zachte Handen’

In deze workshop is het doel kennismaken en ervaring opdoen met houtbewerking en elektra om uw eigen lamp te maken. Alle geheimen waar rasechte techneuten hun handen niet voor omdraaien worden onthuld en verwerkt in een ‘doe maar zelf’ workshop. Met houtbewerking, elektro- en lichttechniek leert u bij MMC uw eigen lamp te maken.

Blok van 4 dagdelen
Docent: Barry Sprenger
Kosten per dagdeel: € 10,- per dagdeel (excl. materialen).

Aanmelden creatieve cursus

* Deze velden zijn verplicht